http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, august 24, 2015

Nu uitati de mama Sfântului Fanurie si sa impartiti painicile sau turtitele închinate Sfântului Fanurie (a saptea zi). Astazi am facut turtite in foi cu susan. Sfântul Fanurie sa va ajute!


Astazi am facut turtite in foi cu seminte de susan...

Reteta

12 linguri faina de grau
3 linguri tarate de ovaz
3 linguri ulei de masline
un varf de cutit sare roz de Himalaya
jum.lingurita zahar
un picut de apa (cat inghite pentru a se forma un aluat bun de intins)
o lingura de seminte de susan

Aluatul obtinut se framanta, se impacheteaza 5-6  ori,iar se intinte,dupa care se da forma unei bile, se inveleste in folie alimentara si se lasa sa se odihneasca cca 25-30 de minute la temperatura camerei,.Apoi, se formeaza un sul care mai apoi se imparte in trei bucati.
Fiecare bucata se intinde subtire ,se impacheteaza, de 5-6 ori, apoi se coace intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit .Pe masura ce se coc se invelesc cu un prosop curat ...Niciun comentariu: