http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, septembrie 03, 2015

Niculina GHEORGHIȚĂ – Autovindecarea începe din creier prin forța minții

Un om care trăiește ca un Om, are următoarea percepție și viziune despre semenii săi: „toți suntem un întreg, toți suntem egali, toți suntem divini, toți suntem eterni.”
Pentru a ajunge la acest percept vă voi dezvălui două mari adevăruri despre oameni:
1. Toți oamenii au amprente și fiecare set de amprente este unic, aparținând unei singure persoane. Deci fiecare are dreptul să se manifeste cum vrea el. Fiecare are dreptul de a fi diferit într-un mod sau altul față de celelalte persoane. Deci chiar nu putem fi la fel.
2. Toate ființele umane au aceleași elemente de bază: cap, trunchi, membre, care seamănă mai mult sau mai puțin cu alții. Prin urmare suntem la fel unii cu alții după caracteristicile fizice.
De aici faptul că fiecare trăiește cum vrea și de multe ori diferit decât cum vor ceilalți. Așa că așteptările de genul: „trebuia să se comporte așa sau altfel , conform percepției noastre despre ceva sau altceva”;  „a făcut așa și nu așa” – sunt din start așteptări iluzorii .
Fiecare om face și trăește cum crede de cuviință, cum știe și cum percepe viața. Se spune undeva în Biblie că Dumnezeu cere de la om, ce știe omul că are. Adică nici Dumnezeu nu-ți cere ceva dacă nu ai.
Niculina GHEORGHIȚĂ - Autovindecarea începe din creier prin forța minții

Dacă un om nu știe cum să facă ceva , el nu cunoaște și nu știe altă variantă. De aceea e important să nu avem așteptări iluzorii deoarece aceste așteptări creează neînțelegeri și dizarmonii în primul rând în noi și apoi în relațiile din jurul nostru.
Pentru  a ști ce știi și ce nu știi important este să te autoobservi în exprimarea vocabularului și în comportamentele care vin din credințele implementate în partea subconștientă din noi, vin din programările din mica copilărie.
Așa că dacă vreți să fiți conștienți , adică în armonie spiritual și material, priviți-vă o zi din viața voastră. O analiză de o zi vă va răspunde  la întrebarea; „Trăiesc ca un om sau ca un Om ?”.
Pentru a descoperi dacă trăiți ca oameni sau ca Oameni, uitați-vă la prioritățile din viața voastră și vedeți  pentru ce trăiți în fiecare zi, la ce vă gândiți în fiecare zi, unde vă e minte cu gândurile în fiecare zi.
Cu o astfel de analiză veți vedea cum trăiți ca niște oameni limitați care trăiesc doar pentru a avea , din personalitate (prin supraviețuire) sau ca niște Oameni care trăiesc pentru a exprima și manifesta divinul (prin creație). Omul cu  „O” este o acțiune divină într-un plan al demonstrației, care are ca menire  să scoată la lumină Dumnezeul din interior. 
Avem tendința de a face diferența între material și spiritual.  Secretul este să  unificăm cele două planuri; nu există unul fără celălalt. Dacă ești cu adevărat spiritual vei stăpâni materia sau partea vizibilă și nu invers.
Pentru asta e important să înțelegem că un om profund spiritual este un om profund conștient.
De aceea cea mai interioară structură a noastră este de natură divină dar nu poate fi cunoscută și accesată decât prin cea mai exterioară structură a noastră, adică cea materială, fizică, concretă.
Vă doresc să alegeți să trăiți și să vă manifestați ca Oameni, pentru a crea o lume în care domnește iubirea divină în tot și toate.
Așa este și așa să fie!

Niciun comentariu: