http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

sâmbătă, ianuarie 02, 2016

DOUA FRUCTE DE KAKI AU AVUT SAMBURI... M-AM DOCUMENTAT SI ASTEPT CU NERABDARE SA-I PLANTEZ.Kaki este un fruct extrem de delicos si foarte usor de mancat, avand doar un sambure central, similar cu cel al caisei.
In prima faza, vom explica cum se planteaza un pom kaki, plecand de la stadiul de samanta, dupa care vei putea urmari si un filmulet despre ce trebuie sa faci cand plantezi un pom tanar.
Dupa ce ai cumparat un fruct kaki de la magazin, care se gaseste in majoritatea hypermarket-urilor de la noi, scoate samanta din interior. Aceasta samanta trebuie pusa intr-un prosop de hartie, foarte bine udat, dupa care, impreuna cu hartia uda in care este, samanta trebuie plasata intr-o punga vidata, pentru a crea efectul de sera.


In aproximativ 2 saptamani, daca ai tinut punga bine umezita si intr-o zona calduroasa din casa, vei vedea deja primele semne de germinare ale samburelui de kaki.
De aici nu iti ramane decat sa plantezi samanta germinata intr-un ghiveci destul de mare, deoarece face radacini lungi intr-un timp foarte scurt. Sa nu te sperie faptul ca samanta ar putea iesi la suprafata, deoarece asa creste acest pom.
Nu iti ramane decat sa astepti si sa uzi bine de tot pamantul in care ai plantat pomul kaki, iar fructele de care te vei bucura vor fi extrem de delicioase si vor fi savurate de tine si de intreaga familie!


sursa
http://povesteacasei.ro/tutorial-cum-se-planteaza-pomul-kaki-video

Niciun comentariu: