http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, ianuarie 29, 2016

Preotul din Păuliş, în stare gravă - În vârstă de 36 de ani, părintele Daniel Ungur are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală.

Viaţa preotului Daniel Ungur, de la Parohia Păuliş, este în pericol. În vârstă de doar 36 de ani, părintele a fost supus, recent, unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Timişoara. Potrivit apropiaţilor, „rinichii i-au fost infectaţi cu o bacterie, probabil infecţie intraspitalicească. Mai mult, datorită unor greşeli medicale, rinichiul stâng nu mai funcţionează, iar dreptul este în pericol să îl piardă”. Joi seara, părintele Daniel Ungur a fost transportat la o clinică medicală din Viena, unde ar urma să fie operat. Preotul paroh de la Păuliş are nevoie urgentă de 25.000 de euro pentru cheltuielile legate de spitalizare şi tratament. 
Cei care doresc să contribuie la salvarea vieţii sale pot face donaţii în contul RO54 RZBR 0000 0600 1714 5820 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Ungur Daniel.

sursa http://www.aradon.ro/preotul-din-paulis-in-stare-grava/1611885

Niciun comentariu: