http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, februarie 08, 2016

La multi ani Parintelui duhovnic Petru Ciprian Pricop !

Ii doresc Parintelui Ciprian deplina sanatate trupeasca si sufleteasca,sfinte realizari,iar pacea si linistea sa domneasca in familia Sfintiei Sale.
Sunt  recunoscatoare și apreciez grija și dragostea pe care o are Sfintia Sa pentru comunitatea noastra.Ma rog sa aiba  grija de noi ca și pana acum , sa ne slujeasca si sa ne calauzeasca  cu vorbe intelepte pe caile intortocheate ale vietii. 


Rugăciune pentru duhovnicul meu  

Între noi şi Dumnezeu, aici pe pământ, este el... El care ne iartă şi ne cere iertarea...Şi aşa cum el, duhovnicul nostru se roagă pentru noi şi pentru iertarea păcatelor noastre, aşa şi noi trebuie să ne rugăm pentru el. În rândurile de mai jos nu este decât o mică rugăciune pe care o putem rosti pentru părintele DUHOVNIC, cel care se roagă atât de mult pentru noi, cei plini de atâtea şi atâtea păcate. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, care pe desfrânatul şi pe tălharul i-ai primit, primeşte şi rugăciunea aceasta a mea, pentru robul Tău duhovnicul meu (numele acestuia), ales de către Tine să poarte povara păcatelor mele în faţa Ta, aşa precum Tu porţi povara lumii întregi în faţa Tatălui Ceresc. Iartă-i toate greşelile lui pentru dragostea şi jertfa stăruitoare, pentru ca eu, oaia cea rătăcită să pot pune început bun de pocăinţă. Cercetează-l degrab şi vezi nevoile lui. Vindecă-l de toată boala şi de toată întinăciunea trupească şi de slăbiciunea firei celei căzute. Izbăveşte-l de toţi vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, de tot răul şi ispitele ce i-au venit pentru păcatele mele. Sporeşte-i înţelepciunea, îndelungă- răbdare, liniştea, pacea şi mulţumirea sufletească. Înmulţeşte-i puterea, sporeşte-i blândeţea şi purtarea de grijă şi împlineşte toate cele de folos lui. Dă-i minte luminată şi pricepere sfântă care pogoară de la Tine, Împăratul Luminilor. Bine sporeşte în el, Doamne şi dăruieşte-l sănătos, îndelungat în zile, drept învăţând cuvântul adevărului Tău! Amin.

  

Niciun comentariu: