http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, februarie 03, 2017

Consilier judeţean PSD, către protestatarii din Constanţa: "Putorilor!" - Acestia sunt PSD-istii care se numesc oameni politici dar de fapt sunt doar niste tentative rusinoase si nereusite .. Sa cerem impreuna demisia consilierului județean PSD Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, pentru jignirea a peste 300.000 de români.

 Fiecare moment în care doamna Maria Nedelcu continuă să fie un reprezentant al Consiliului Judeţean Constanţa este o ruşine pentru această instituţie şi o palmă peste obrazul tuturor românilor care au ieşit din proprie convingere să protesteze împotriva atitudinii sfidătoare şi total nedemocratice a partidului pe care aceasta îl reprezintă. 

http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-consilier-judetean-psd-catre-protestatarii-din-constanta-putorilor-310704

Consilierul judeţean PSD din Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu, a transmis, în urmă cu câteva minute, un mesaj către cei peste 5.000 de constănţeni care au protestat şi protestează în Constanţa, depăşind cu mult limita limbajului decent şi al bunului simţ.

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plăteasca 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”

Sabrina Maria Nedelcu a fost aleasă, în vara anului trecut, consilier judeţean Constanţa, pe listele PSD.

UPDATE -  Apar primele reacţii după postarea Mariei Nedelcu. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, anunţă că se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu.

"Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților.", se arată în comunicatul dat publicităţii de reprezentanţii PMP Constanţa. 

Niciun comentariu: