http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, februarie 03, 2017

Din cauza sanatatii nu pot iesi la proteste dar sunt cu gandul, cu inima, cu rugaciunea in strada alaturi de voi toti dragi romani... Constanța protestează 10 zile! Aseara peste 10.000 de oameni au protestat la Constanta...Invitam toti constantenii carora le pasa de aceasta tara sa protesteze impotriva ordonantelor abuzive date de acest guvern penal. Daca si tie iti pasa de aceasta tara te asteptam alaturi de noi! Daca te-ai saturat sa ti se bage mana in buzunar, daca te-ai saturat sa vezi cum acesti penali jefuiesc tara si nu patesc nimic te asteptam alaturi de noi. Uniti salvam toata Romania! Acest regim abuziv trebuie oprit.


Multumesc sotului, prietenilor, cunostintelor, tuturor constantenilor, romanilor din Romania si din Diaspora pentru indarjirea cu care ies sa protesteze pentru abrogarea ordonantelor sobolanului de Dragnea, pentru mentinerea statului de drept, democratie  si pentru disparitia unor indivizi care isi spun oameni politici... Dar nu, acestia nu pot fi numiti oameni politici... Sunt niste impostori, niste parveniti, mincinosi, aroganti, nesimtiti, plagiatori ,penali si condamnati care fura, mint precum respira  si isi bat joc de un popor si de o lume intreaga . 
Constănțenii vor ieșii în continuare la protest până se vor epuiza cele 10 zile de la publicarea Ordonanțelor de Urgență în Monitorul Oficial dacă este necesar. Ne întâlnim în fața Prefecturii Constanța în jur de ora 18.00. Ar fi de preferat să pornim în marș pe la ora 20.00 pentru a ne strânge mai mulți. 
Acest eveniment este al constănțenilor cărora le pasă de justiție și democrație! 

De menționat că demisia guvernului înainte să abroge ordonanțele nu este de dorit pentru că va face imposibilă anularea modificărilor aduse în codul penal pe 31 ianuarie, de aceea este bine să cerem: ABROGAREA ORDONANȚELOR DE URGENȚĂ!

N.B. – Dacă alegeţi să mergeţi la protestul organizat la Prefectura Constanţa, vă îndemnăm să fiţi paşnici, să nu încurajaţi sau să susţineţi instigarea la violenţe! Nu răspundeţi provocărilor şi îndepărtaţi-vă de grupurile care instigă. Jandarmii nu sunt dușmani, ei protejează manifestațiile. Nu trebuie forțate cordoanele lor, nici ignorate instrucțiunile pe care le dau. Chiar trebuie ajutați să identifice și să scoată din mulțime agitatorii, atunci când aceștia vor apărea.


 https://www.facebook.com/events/256734604764714/


  • 2 Februarie – 9 Februarie
    2 Februarie la 18:00, până la 9 Februarie la 21:00


  • Prefectura Constanta
    Bd Tomis nr. 51, 900725 Constanța

Niciun comentariu: