http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, februarie 03, 2017

Dragnea, Constanţa îţi mulţumeşte!Dragnea, îţi mulţumim! Ai reuşit să uneşti din nou poporul român. Împotriva ta. Ai reuşit să scoţi 10.000 de constănţeni din case, în plină iarnă, la minus 4 grade Celsius, pe gheaţă şi pe zăpadă. Răposatul nea Nicu ar fi fost invidios pe tine. El nu a reuşit după zeci de ani nici măcar jumătate din ceea ce ai realizat tu într-o singură noapte. Ai scos din adormirea românilor simţul civic, patriotismul, înverşunarea de a-şi apăra ţara şi viitorul. Oare când s-a mai întâmplat o asemenea reacţie publică? Cred că trebuie să-mi întreb părinţii, bunicii, poate îşi amintesc.

http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-dragnea-constanta-iti-multumeste-310825

Dragnea, îţi mulţumim că, pentru prima oară în ultimii 27 de ani, constănţenii s-au simţit „vii”. Constănţenii s-au simţit solidari unii cu alţii, au învăţat să se privească şi să se asculte unii pe alţii. Şi, mai important, tinerii şi generaţiile viitoare au descoperit importanţa votului, au văzut pe pielea lor ce înseamnă să îi laşi pe alţii să aleagă pentru tine. Cred că acestea sunt câştiguri uriaşe pentru societatea românească, iar pentru asta, Dragnea, îţi mulţumim. Indiferent că tu sau penalii tăi veţi scăpa de procurori, societatea românească va fi mult mai puternică şi mai atentă pe viitor pe ce pune ştampila de vot. Lucrurile astea ar trebui să îngrijoreze mai mult decât orice PSD. 

PSD ar trebui să se gândească, înainte de toate, nu la pielea lui Dragnea, ci la milioanele lor de votanţi, care aşteptau de la ei guvernare în interesul cetăţenilor, şi nu legi în miez de noapte pentru scăparea corupţilor şi albirea teleormăneanului. Cunosc o grămadă de membri PSD. Mulţi sunt oameni de nota 10, şi credeţi-mă că nu exagerez. Sunt oameni corecţi şi cinstiţi. Sunt pesedişti din convingere şi nu pentru funcţii sau avantaje. Ei sunt şansa PSD de a scăpa partidul de balastul minciunii, infracţionalităţii şi ipocriziei. Le trebuie doar curaj.

Mă îndoiesc că Dragnea va retrage ordonanţele. Disperarea lui este evidentă. Trebuie să-şi scape pielea. S-a văzut şi ieri la TV, când a început să arunce cu creşteri salariale şi gratuităţi ca Ceauşescu în 21 decembrie 89. Poate, poate românii vor trece la locurile lor. Cutia Pandorei a fost deschisă, domnule Dragnea. Până o veţi închide la loc, să vedem ce va rămâne în ea.

Niciun comentariu: