http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, februarie 05, 2017

Proteste programate la Sofia la ora 17.00, în semn de solidaritate cu protestatarii români-Novinite/ Marş la Chişinău, în semn de susţinere faţă de protestatarii români

Locuitori din capitala bulgară Sofia vor participa, duminică, la un protest în faţa ambasadei României pentru a-şi arăta solidaritatea cu protestatarii români, relatează site-ul agenţiei de presă Novinite. De asemenea, un marş în semn de susţinere faţă de protestatarii români a avut loc duminică în faţa Ambasada României la Chişinău, relatează Unimedia.

Protestatarii solicită abrogarea ordonanței de urgență, așa cum s-a promis ieri de către  prim-ministrul României, și publicarea imediată în Monitorul Oficial.
La București, protestele faţă de Ordonanța de urgență privind codurile penale continuă duminică, fiind anunţat „cel mai mare protest” la care, încă de la ora 14.00, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din București oameni din toată România.
Inscripţia „Mulţumim, Moldova” a apărut ieri seara proiectată pe o clădire din centrul Bucureştiului. Astfel, manifestanţii au mulţumit  susţinătorilor din R. Moldova, care s-au solidarizat şi au ieşit în stradă pentru a cere anularea ordonanţei care îmblânzeşte pedepsele pentru cei de la guvernare.
"Ceea ce se întâmplă în România este de fapt rezultatul unui act guvernamental care a reuşit dintr-o dată să şteargă toate diferenţele din societate", a declarat pentu postul naţional de radio din Bulgaria Ivan Radev, un jurnalist care a participat la organizarea protestului.

Foto: facebook, Eduard Burlacu 
sursa http://www.zdg.md/ , mediafax

Niciun comentariu: