http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

sâmbătă, februarie 04, 2017

PSD SE ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA POPORULUI: Dragilor sa nu ne lasam pacaliti de guvernul Grindeanu (de fapt Dragnea,nu?)! Declara ca se gandeste la abrogarea Ordonantei 13 dar obtine autorizatie pentru o CONTRAMANIFESTAȚIE DE PROPORȚII pentru JOI 9 februarie...Trebuie sa fim atenti ...Aici suntem în materie de acte normative emise de Parlament sau Guvern - or, dispariția unui act normativ se numește....„ABROGARE” și produce efecte pentru viitor: ce a fost în vigoare a fost doar în acele zile, iar pe viitor normele abrogate nu se mai aplică.SA IESIM IN STRADA IMPOTRIVA MAFIOTILOR DEMOLATORI DE TARA, NATIUNE SI LEGISLATIE! SA ABROGE ORDONANTA SI SA PLECE !"Acum slobozeşte pe robul Tău, după cuvântul Tău, în pace, că ochii mei văzură mântuirea Ta, pe care ai gătit-o înaintea feţei tuturor popoarelor. Lumină spre descoperirea neamurilor şi slavă poporului Tău, Israel" (din Evanghelia Praznicului, Luca 2, 29-32).

Strada nu trebuie sa cedeze , Dragnea ne minte ! 

NOI VOM CERE ABROGARE SI PLECAREA GUVERNULUI MAFIOT SI TICALOS! 

Ne da tarcoale un pericol mult mai mare decat gratierea/amnistierea penalilor si legiferarea furtului din banul public: ruperea legaturilor cu SUA, UE si NATO si intrarea in sfera de influenta a Rusiei.
FIE CA DUMNEZEU SA NE CALAUZEASCA PASII INTR-O ACTIUNE PASNICA,DAR HOTARATA, PRIN CARE SA-I INLATURAM PE TICALOSI !!! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU! CU IUBIRE SI RESPECT PT ROMANIA SI ROMANII CURATI SI CURAJOSI DE PRETUDINDENI !
Modul în care au adoptat ordonanțele de urgență, întârzierea intrării în vigoare a uneia dintre ele, tonul incalificabil cu care ministrul Justiției a respins toate întrebările legitime ale jurnaliștilor, atitudinea sfidătoare a lui Liviu Dragnea, care repetă senin aceleași minciuni pentru a-și apăra deciziile, toate constituie argumente suplimentare care susțin o ipoteză îngrijorătoare. Și-au propus nu doar să își asigure imunitatea, nu doar să strângă motive pentru demiterea președintelui, ci și să genereze deliberat conflict și instabilitate.

Noutatea zilelor pe care le trăim, însă, este schimbarea de tactică. Au adoptat una mult mai agresivă, care urmărește rezultate importante, rapid, și pe acest front. Compromiterea relațiilor externe vitale a devenit obiectiv în sine!
Ce ar avea de câștigat șeful PSD și aliații săi din acest lucru? Totul!
Nu vor putea redobândi controlul asupra resurselor economice, a justiției, a puterii politice, pe care l-au pierdut începând cu 2005, fără să șubrezeacă și chiar să rupă punțile prin care România este legată de Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană.
Cu toții știu din anii trecuți, și în special din experiența eșecului din 2012, că atâta timp cât parteneriatele strategice în care sunt ancorate instituțiile naționale rămân solide și funcționale, presiunea externă nu se va rezuma doar la vorbe.
Câtă vreme aceste relații rămân solide și funcționale riscul ca ele să genereze acțiuni concrete și dure împotriva lui Liviu Dragnea și a colaboratorilor va fi maxim. Și chiar dacă PSD va reuși să dea câteva lovituri puternice statului de drept, va guverna cu o sabie deasupra capului. Care amenință să cadă în orice moment și să le anuleze toate victoriile de etapă.
Din acest considerent, strategia celor ce vor să eviscereze statul de drept este să taie ambele capete de pod. Să îi înlăture de la conducerea instituțiilor pe toți susținătorii parteneriatelor trans-atlantice, odată cu înlăturarea lui Klaus Iohannis, dar simultan să-i oblige și pe americani și pe europeni să declare România o cauză ”pierdută”, o țară atât de instabilă, cu o societate incapabilă să se protejeze de lăcomia și iresponsabilitatea conducătorilor, încât să ia față de noi aceeași distanță pe care au ținut-o și în anii beznei ceaușiste.

Niciun comentariu: