http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

sâmbătă, aprilie 29, 2017

Hristos a Înviat! In ultima vreme am tot auzit de conceptul “doneaza-ti ziua de nastere” si am fost incantata sa il implementez si eu la aniversarea de 49 de ani. De ce? Pentru ca imi doresc sa fac ceva diferit, pentru ca vreau sa am o zi de nastere pe care sa mi-o amintesc mereu cu drag, pentru ca vreau sa ma simt intr-adevar fericita… Targetul campaniei de 500 lei propus pentru micutii cu autism a fost atins... Mulțumesc familiei și prietenilor care mi s-au alăturat și m-au susținut în această campanie... Ce m-ar face acum fericita? Sa puteti dona si voi banuti pentru ei in ideea de a beneficia de terapie gratuita si de a avea sansa la o viata mai buna… si, evident, de a ma face pe mine fericita. Vă mulțumesc în numele acestor copilași care merită toată atenția și dragostea noastră... Doamne ajută!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere (30 aprilie) copiilor cu autism.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. 
Împreună suntem mai buni! In spiritul traditiei crestine,de dragoste fata de aproapele nostru aflat in suferinta,ar trebui sa intelegem drama prin care trec acesti copii si familiile acestora. Sa-i ajutam,dupa masura puterilor noastre...Orice minut valorificat se poate intoarce in favoarea copiilor si a recuperarii acestora.In procesul terapeutic,progresul se face pas cu pas si pe termen lung,iar ghidarea copiilor nu se face doar de catre specialistii acestora,o dezvoltare armonioasa necesitand in mod deosebit si implicarea parintilor.Viata familiei se reorganizeaza in momentul aflarii diagnosticului de autism.Pe langa orele de terapie,raman multe ore in care copiii au nevoie de supraveghere si stimulare adecvata.
Fii solidar !

Niciun comentariu: