http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, iunie 13, 2017

Din suflet...pentru suflet!!!

Azi noapte am visat că eram în Cer împreună cu un înger care îmi era drept ghid pentru a-mi arăta și explica ce și cum.
Am trecut printr-o încapere mare în care lucrau mulţi, mulți îngeri.
Îngerul ghid mi-a arătat o prima secţiune şi a
zis: Acesta este "Departamentul PRIMIRI”. Aici se primesc toate petiţiile și toate cererile exprimate in rugăciuni.
Am privit în jur și toţi îngerii erau extrem de preocupaţi cu sortarea petiţiilor sosite din toate colţurile lumii. Impresionant!
Am trecut apoi printr-un coridor lung şi am ajuns la al doilea departament. Atunci îngerul a spus: Acesta este "Departamentul de AMBALARE ŞI LIVRARE”. Aici toate binecuvântările solicitate de oameni sunt procesate atent şi trimise înapoi rezolvate.
Am observat cât de ocupaţi erau şi aceşti îngeri.
Erau mulţi şi totuşi munca lor parea foarte grea. Împachetau tainic și foarte meticulos toate binecuvântările cerute de pe pământ.
În cel mai îndepărtat punct al coridorului era o uşa mare care dădea spre o cameră foarte mică. Am fost foarte surprins sa văd ca acolo era un singur înger, care nici nu prea avea mare lucru de făcut.
- Acesta este "Departamentul CONFIRMĂRI DE PRIMIRE”, mi-a spus îngerul insotitor.
- Şi cum se face că e atât de puţin de lucru aici, am întrebat...
- E și foarte trist aici, a zis suspinând îngerul.
Si asta, pentru ca oamenii, imediat ce primesc binecuvântările cerute, uită să mai trimită și confirmarea de primire. Foarte, foarte puţini fac asta...
- Dar ce înseamnă aceasta confirmare, l-am întrebat eu, nerăbdător...
- Foarte simplu, mi-a răspuns. Trebuie doar să spui Mulţumesc, Doamne!
- Nestiutor fiind, l-am întrebat atunci, dar care binecuvântări trebuie confirmate?
- Pai, dacă ai mâncare în frigider, haine de îmbrăcat, dacă ai un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi, eşti mai bogat decât 75 % dintre oamenii din această lume.
Dacă ai niște bani în banca și încă alții în portmoneu și chiar niște monede răzleţe prin buzunar, reprezinţi 8 % din bogăţia lumii.
Iar dacă ai propriul tău calculator sau un telefon inteligent şi pe ele tocmai citeşti acest mesaj, eşti printre cei 1 % din lume care au această şansă.
Mai mult, dacă azi dimineaţă te-ai trezit mai mult sănătos decât bolnav, eşti cu mult mai binecuvântat decât mulţi oameni care nu ştiu dacă vor supravieţui acestei zile…
Dacă nu ai trăit frica războiului, singurătatea închisorii, teroarea torturii sau durerea de a muri de foame, eşti mai presus decât 700 de milioane de oameni din această lume.
Dacă poţi merge la biserică fără teama de persecuţie, arest, tortură sau moarte, eşti cu adevărat de invidiat şi eşti mai binecuvântat decât 3 miliarde de oameni din lume.
Dacă părinţii tăi trăiesc si nu s-au despărțit încă, eşti un caz rar.
Dacă poţi să ţii capul sus şi să surâzi, nu eşti normal, ci eşti unic şi te ridici deasupra celor mulți care trăiesc în îndoială şi chiar in deznădejde.
Tu care citeşti acum acest mesaj eşti de două ori binecuvântat: în primul rând pentru că cineva, iată, s-a gândit la tine şi te consideră un om deosebit, iar în al doilea rând pentru ca eşti cu mult mai binecuvântat decât 2 miliarde de oameni care, din varii motive, nu pot citi.
Să ai o zi buna, și gandeste-te daca nu cumva eşti cu adevărat binecuvântat.
P.S.
Dacă vei socoti și vei vrea, trimite acest mesaj şi altora pentru a-i bucura si pentru a le aminti ca și ei sunt sigur binecuvântaţi.
Atentie, nu trebuie sa-l trimiți de "x"ori la "y" persoane, si chiar dacă nu-l vei trimite nimănui, n-ai sa pățești nimic.
BUCURA-TE!
În atenţia Departamentului de Confirmări de Primire: MULŢUMESC TIE, DOAMNE! Mulţumesc pentru că mi-ai dat posibilitatea să împărtăşesc acest mesaj atâtor persoane minunate și... Iti mulțumesc ca pot sa-Ți mulțumesc .
MULȚUMESC!
O zi binecuvantata

Niciun comentariu: