http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, august 11, 2017

Buna sa va fie inima voinicilor ! Astazi propun sa va racoriti cu o limonada preparata din lamaie, castravete,ceai verde, apa plata, miere, ghimbir, menta...Ingrediente:

 - 1,5 l de apă plată.
 - 500 ml ceai verde racit (3  pliculețe)
 - 4 lămâi 
 - 2 castraveți
 - 3-4 linguri de miere, ghimbir și mentă  după gust 

Mod de preparare :

Puneți la fiert 1,5 l de apă  plată. Între timp, spălați bine lămâile .Două  se curăță de coajă, se taie felii și se pun în  vasul de preparare împreună cu feliile de castraveți, ghimbirul  și menta.
Celelalte două lămâi se taie pe jumătate , se  stoarce sucul, după care  cojile celor patru lămâi se pun la fiert în apa plată care fierbe și se mai lasă timp de 5 minute la foc mic. 
După aceea, luați vasul de pe foc , adăugați  ceaiul verde gata răcit, mierea de albine , acoperiți vasul bine și lăsați la infuzat  cca 10 minute, după care scoateți cojile de lămâie și adăugați sucul de lămâie.
Turnați lichidul peste feliile de lămâi  și  castraveți . Se ține la frigider timp  de 2 ore..


Niciun comentariu: