http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, ianuarie 24, 2018

2 ianuarie 2018....40 de zile... Au trecut deja 40 de zile... Grea perioadă am avut! Primul Crăciun și primul Revelion fără mămica soacră... Nu putem trece peste această încercare, peste această suferință...


...40 de zile... Au trecut deja 40 de zile...Grea perioadă am avut! Primul Crăciun și primul Revelion fără mămica soacră... Nu putem trece peste această încercare, peste această suferință... Sunt recunoscătoare că te-am avut în preajmă și că m-ai iubit ca pe propriul dumitale copil... Cu o zi înainte de a intra în comă...mi ai spus pentru ultima dată că mă iubești, că vrei să vii acasă... erai o luptătoare... Ceva s-a întâmplat acolo ! Am rămas doar cu întrebări și cu sentimentele de vinovăție... Te-am internat doar pentru 3-4 zile și...Stiu că n-o să te mai văd decât în vis! Te aștept ! O să-mi lipsești... Să știi că noi vom fi bine știind că vei fi Îngerul nostru! Mă consolez că ești bine acolo unde ești, că numai ai nici o suferință ori durere... Oamenii ți-au provocat anumite suferințe și dureri...cu voie sau fără voie... Nu fi mâhnită! Liniștește-ți sufletul! Te rog să nu fii tristă, nu privi înapoi, orice ai fi auzit, orice ai fi văzut în aceste 40 de zile, mergi înainte mămică! Meriți să fii acolo unde ar trebui să fii... în lumină și printre îngeri! Să nu te oprești din urcarea ta spre Cer și în Lumină doar pentru că noi cei rămași în urmă nu reușim să ne stăpânim lacrimile și suferința. Se spune că lacrimile noastre te ard...Iartă -ne! Totul se poate repara, în afară de moarte! Nu vrem să te oprim, să te întoarcem din drum, doar că lacrimile nu se pot opri. De Crăciun și de Anul Nou ne-a fost cumplit de greu. Doliul în suflet va fi mereu! Te iubim, mămică !O să ne lipsești mereu!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
..." Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați și Eu vă voi odihni pe voi!"... Matei 11,28
Am plecat sperând în viață,
Nici adio nu v-am spus,
V-am lăsat plângând copii...
Și ca fulgerul m-am dus!
Ne doare atât de tare
Lipsa ta de lângă noi,
Ne rugăm să-ți fie bine...
Fără griji, fără nevoi...
Durerile te-au mai lăsat sau încă dor?
Te plângem, mămică dragă,
Și deja ne este dor,
Fără tine orice am face
Nu ne este prea ușor!
Ți-ai dorit să te faci bine
Să mai stai în casa ta
Iar noi să fim lângă tine
Alinând durerea ta.
Ai fi plecat tu totuși, oare
Dacă știai, că atât de rău ne doare?
Acum drumul altul este,
Calea către Dumnezeu!
Sufletul purtat de îngeri
Te urcă la Tronul Său.
Cu nădejdea reîntâlnirii
Când de aici noi vom pleca,
Doamne, dă-mi un loc în Ceruri
Și cu toții în Rai vom sta ...
Ce-i scris în suflet nu se șterge...
Nu te vom uita niciodată!
Dragostea nu cade niciodată!
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.
Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale (PETRA), Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale (PETRA), unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!


Niciun comentariu: