http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, martie 12, 2018

În loc să fie sărbătorită azi, când ar fi fost ziua ei de naștere, mămica soacră este un înger, o stea între stele.

În loc să fie sărbătorită azi, când ar fi fost ziua ei de naștere, mămica soacră este un înger, o stea între stele. Și acolo, din Cer, petrece cu zâmbetul ei cald cu cei buni privind înspre noi... Sper din tot sufletul că au ajuns la dumneata... tortuletul si dulciurile care iti plăceau atât de mult!

Pe 24 noiembrie 2017 am pierdut cea mai importantă și iubită ființă din viața dragului meu sot...Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a descrie durerea ce o purtăm în suflet. Nu ne vom putea obișnui niciodată cu dispariția ei fizică de lângă noi, cei ce am iubit-o atât de mult! Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat o mamă soacră atât de iubitoare ca dumneata,mămică!
Ești cu noi în fiecare clipă, te simtim, nu ne-ai părăsit niciodată. Veghează-ne pe mai departe…Avem atâta nevoie de dumneata!

Dumnezeu sa te odihneasca in lumina,liniste si pace in Imparatia Lui!
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.

Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale (PETRA), Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale (PETRA), unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!

Niciun comentariu: