http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, aprilie 24, 2018

Lacrimile imi incetoseaza literele ... 24 aprilie - Cinci luni fara mamica soacra…


Lacrimile imi incetoseaza literele .. 
24 aprilie - Cinci luni fara mamica soacra…

Cand pierzi pe cineva drag , simti ca ceva din tine se rupe, dispare si ramane o stare de durere prelungita. Se pare ca vine o vreme cand Dumnezeu isi aduna ingerii de pe pamant...Daca iubesti un om si il pastrezi in inima dupa ce el nu mai este, el va continua sa traiasca. Mi-e dor de dumneata...Mi-e tare dor!
Dumnezeu sa te odihneasca in lumina,liniste si pace in Imparatia Lui! 
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța
+++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.
Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale PETRA, Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale PETRA, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!
3 comentarii:

Anonim spunea...

I'm really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems?

A handful of my blog audience have complained about my site not working
correctly in Explorer but looks great in Firefox.

Do you have any solutions to help fix this issue?

Anonim spunea...

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I have
found something that helped me. Appreciate it!

Anonim spunea...

Hello! I simply would like to give you a huge thumbs up for your
excellent information you've got here on this post. I am returning to your site for more soon.