http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, mai 24, 2018

6 luni de adâncire a dorului şi o mare de lacrimi, tristeţe şi durere sufletească... Da, au trecut şase luni fără mămica soacră şi ne simţim din ce în ce mai neputincioși ..

Sărut mâna pentru tot ...Ne este tare,tare dor ! Ești cu noi în fiecare clipă, te simtim, nu
ne-ai părăsit niciodată. Veghează-ne pe mai departe…

Îl rugăm pe Dumnezeu să-ţi păstreze sufletul bun, în veşnicia luminoasă... 
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.

Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și 

veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.

Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale PETRA, Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale PETRA, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mulţumim tuturor celor ce ne-aţi fost și ne sunteţi aproape! Dumnezeu să vă răsplătească cu tot ce este sfânt și bine!
Vă îmbrăţișez și vă mulţumesc!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Fabulous, what a blog it is! This web site gives useful data to us, keep it up.

Anonim spunea...

I think the admin of this web site is truly working hard
in favor of his web site, since here every stuff is quality based information.

Anonim spunea...

Thanks very nice blog!

Anonim spunea...

No matter if some one searches for his required thing, thus he/she desires to be available that in detail, therefore that thing is
maintained over here.