http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iunie 29, 2018

Astazi este sarbatoare in cer, iar noi pe pamant ne rugam pentru sufletul tău mămică PETRA...Ne întalnim din nou in sfanta rugaciune, ne întalnim in Hristos... Ne este tare dor de tine, suflete! În loc să fii sărbătorită azi, când ar fi fost ziua dumitale de nume... esti un înger, o stea între stele. Și acolo, din Cer, petreci frumos cu cei buni privind înspre noi...


Astazi este sarbatoare in cer, iar noi pe pamant ne rugam pentru sufletul tău mămică PETRA...Ne întalnim din nou in sfanta rugaciune, ne întalnim in Hristos... Ne este tare dor de tine, suflete!
În loc să fii sărbătorită azi, când ar fi fost ziua dumitale de nume... esti un înger, o stea între stele. Și acolo, din Cer, petreci frumos cu cei buni privind înspre noi...
Ești cu noi în fiecare clipă, te simtim, nu ne-ai părăsit niciodată. Veghează-ne pe mai departe…Avem atâta nevoie de dumneata! Ne lipsesti foarte tare astazi. Stiu ca esti langa noi in fiecare minut si de fiecare data cand ne este greu ne trimiti cate un semn si ne ajuti sa trecem peste momentele triste.
Au trecut sapte luni, si durerea e la fel de mare...nu stiu daca se va diminua vreodata...
Dumnezeu sa te odihneasca in lumina,liniste si pace in Imparatia Lui! Vesnica pomenire! Vesnica amintire!
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.

Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale (PETRA), Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale (PETRA), unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!

Am primit Sfanta Impartasanie mamica cu gandul si sufletul la dumneata ...

Niciun comentariu: