http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, iulie 24, 2018

OPT LUNI de cand mamica soacra a urcat la CERURI... Zilele trec...si trec atat de repede si inca nu ne vine sa credem ca de atata timp tu, mamica nu mai esti printre noi!


O zi grea.. OPT LUNI de cand mamica soacra a urcat la CERURI... Zilele trec...si trec atat de repede si inca nu ne vine sa credem ca de atata timp tu, mamica nu mai esti printre noi! 
OPT LUNI de durere...de dor... intrebari...si furie...si iar durere...si dor nesfarsit...Mi-e dor, ne e tare dor...din ce in ce mai dor...ca nici nu pot descrie in cuvinte... dar stiu ca iti este bine unde esti printre ingeri...ca ne veghezi si ai grija de noi in fiecare zi. 
Am fost o privilegiata sa te am langa mine, oare cati au sansa asta, sa simta la fel din partea soacrei lor?
Cu durerea in suflet,gandul la dumneata si privirea catre cer cu lacrimi... o sa ramanem mereu.
Dumnezeu sa ti dea iertare, odihna vesnica si mantuire, suflete drag!
Te iubim, așijderea ! Gogu, Vali, Coruța
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta cre­dință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gân­­dul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri lumi­noase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată dure­rea, întristarea și sus­­pinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.
Dăruiește-le lor și nouă Împă­răția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veș­nice și des­fătarea vieții Tale celei ne­sfâr­șite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna ador­­­mi­tei roabei Tale (PETRA), Hris­toase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Prea­sfân­tului și Bunului și de viață făcă­to­ru­lui Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitei roabei Tale (PETRA), unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!

Niciun comentariu: